Vanaf 3de graad

MUZIEKTHEATER JONGEREN & VOLWASSENEN

Voor leerlingen vanaf de 3de graad. Als keuzevak** kan je dit bovenop een gevolgde opleiding nemen, maar je kan muziektheater ook als afzonderlijke opleiding* volgen. In een nauwe samenwerking met het domein woord en onder leiding van een leerkrachtenteam, ga je aan de slag met Zingen, Vertellen, Bewegen, Improviseren, Acteren, Performen, Creëren, Optreden, Muziek maken, Entertainen…

 

*deze bestaat in de 3de graad uit een wekelijks lessenpakket van 4u : 1u groepsmusiceren vocaal, 1u muzikale en culturele vorming jazz-pop-rock, 1u instrument (in afspraak met de leerkracht), en 1u muziektheater. INTAKEGESPREK in september.

*deze bestaat in de 4de graad uit een wekelijks lessenpakket van 3u : 1u groepsmusiceren vocaal, 1u instrument (in afspraak met de leerkracht), en 1u muziektheater.

 

**vanaf de 3de graad bestaat de mogelijkheid om je opleiding uit te breiden met een (of meerdere) keuzevak(ken). Zie onze lijst van keuzevakken achter in deze brochure.

Leerlingen kunnen zich vanaf 1 september inschrijven voor deze optie. Hou onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer info.

KA! Nieuws

  • Black YouTube Icon

©2021 by Kunstacademie Eeklo