12-17 jaar

Beeldatelier derde graad

Wat zou je ervan denken je artistieke hersenkronkels te delen met andere jongeren? Bij ons kan je je eigen verhalen verbeelden in een echt kunstwerk. In het atelier realiseer je sculpturen en zelfportretten, leer je tekenen naar levend model, maak je filmpjes, je eigen stripverhaal en zoveel meer!

 

 

 

lesrooster

12 -17 jaar

Mixed Media

In Mixed Media verdiep je je in de digitale beeldverwerking. Met de camera of muis in de hand kom je tot de meest vernieuwende manier van ontwerpen. Je leert beelden verwerken … al dan niet bewegend. Je creëert je eigen logo, affiche, site of (animatie)film op computer. Tekeningen en schetsen worden digitaal verwerkt. Zo creëer je een eigentijdse beeld- en vormentaal.

lesrooster

12-17 jaar

Architectuuratelier

In Architectuuratelier bouwen we een brug tussen vele kunstvormen. We ontwerpen onrealiseerbare steden, we experimenteren met grafiek, tekenen en schilderen en werken driedimensionaal. Soms bekijken we de dingen technisch maar meestal breken we los en bouwen we beeldende verhalen. Zo wordt een grondplan al snel een abstract schilderij, wordt een doorsnede een stripverhaal, en dient een maquette als decor voor een animatiefilm. 

lesrooster

16 -17 jaar

Initiatieatelier

In het initiatieatelier krijg je de kans om te proeven van de sfeer en technieken uit de ateliers voor volwassenen. Om je te helpen je eigen plaats te vinden in de beeldende kunst, wordt er veel gepraat, nagedacht, gekeken, getekend en gewerkt. Zo leer je het best kunst begrijpen en smaken. Dit kan je in de praktijk brengen in een atelier naar keuze en geeft op die manier voeding voor een verdere opleiding.

lesrooster

Voor beeldatelier in de 3de graad dien je 2 lesmomenten per week te volgen.

In Eeklo kies je 2 van de onderstaande groepen, In Waarschoot liggen de 2 lesmomenten vast volgens leeftijd.

 
 
 
 

KA! Nieuws

  • Black YouTube Icon

©2021 by Kunstacademie Eeklo